Babyshower

De Smoezer is de locatie bij uitstek om uw babyshower te organiseren. Neem bijvoorbeeld plaats met uw gezelschap aan gezellige tafels in een eigen exclusieve en versierde ruimte. Wij bieden arrangementen voor lekkere zoetigheden en hapjes:

Smoezer standaard zoetigheden – prijs 8,50 per persoon

  • Ter indicatie: gevulde soezen met blauw of roze glazuur (croquembouche) en brownie.

Smoezer deluxe zoetigheden – prijs 12,50 per persoon

  • Ter indicatie: gevulde soezen met blauw of roze glazuur (croquembouche), verschillende ‘tout’ macarons, seizoensfruit met aardbeien siroop en sorbetijs.

Smoezer standaard koude en warme hapjes – prijs 12,50 per persoon

  • Ter indicatie: toastje carpaccio, huisgerookte zalm met wasabi, borrelballetjes en kip yakitori spiesjes.

Smoezer deluxe koude en warme hapjes – prijs 17,50 per persoon

  • Ter indicatie: toastje carpaccio, Hollandse garnalen cocktail, mini ossenhaaas burger, mini broodje gevuld met pulled pork.

Natuurlijk kunnen de hapjes, een welkomstaperitief of een huisgemaakte scroppino in baby roze of blauw geserveerd worden.

In overleg is het mogelijk om de exclusieve ruimte toepasselijk te versieren. Ook De Smoezer kan dit voor u verzorgen op aanvraag.

Wilt u een speciale taart meebrengen? Dat is natuurlijk mogelijk en wij verzorgen het aansnijden en serveren van de taart.

  • Wij houden altijd rekening met gasten die vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, lactosevrij of een ander dieet hebben.
  • Het is bij De Smoezer niet mogelijk een drank arrangement te reserveren voor uw gezelschap. Alle genuttigde dranken worden altijd op nacalculatie berekend aan u. Wel is het natuurlijk mogelijk om een bepaalde standaard witte en rode wijn te schenken of tafelwater te serveren.
  • Voor al uw gasten beschikt De Smoezer over voldoende gratis parkeergelegenheid.
  • Neem vrijblijvend contact op via onze contactpagina voor een vrijblijvende offerte of een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. De Smoezer biedt graag maatwerk voor uw event.