Privé- of bedrijfsfeest

Of u nu een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of kraamfeest organiseert, De Smoezer is de perfecte locatie. Vanaf 60 personen kunt u op een unieke locatie een besloten feest organiseren. Een feest bij De Smoezer staat voor kwalitatief goed eten, ervaren en gezellige bediening, verzorgde drankjes en een uitstekende sfeer. Onderstaande behoord tot de mogelijkheden:

Diner

Ook voor grote gezelschappen verzorgen wij een compleet diner. Neem een kijkje op de groepsdiner pagina voor de mogelijkheden. Heeft u andere wensen ten aanzien van een menu? In overleg met de chef-kok kan van alles geregeld worden.

Borrel

Geen zin om aan tafel plaats te nemen? Voor een ongedwongen gezellige sfeer staan uw gasten aan chique statafels en serveren onze bedieningsmedewerkers dranken desgewenst warme en/of koude hapjes. Neem voor ideeën een kijkje op de borrel pagina.

Buffet

In De Smoezer kunnen wij een buffet opbouwen en kunnen uw gasten genieten van heerlijke gerechten geserveerd op het buffet. Allerlei samenstellingen van gerechten zijn mogelijk.

Feest

De Smoezer kan worden omgebouwd tot ‘bruin-café’ en u heeft de perfecte feest locatie. Een gezellige middag of avond met een feestelijk welkomst aperitief, desgewenst warme en/of koude hapjes en een goede sfeer maakt uw event compleet. Ook is het mogelijk voor uw eigen geboekte DJ of livemuziek om op te treden. De Smoezer kan dit ook verzorgen op uw feest.

Wat bieden wij u?

  • Wij houden altijd rekening met gasten die vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, lactosevrij of een ander dieet hebben.
  • Geen oneerlijke drank arrangementen. Alle genuttigde dranken worden altijd op nacalculatie berekend aan u.
  • Een bepaalde witte en rode wijn en/of tafelwater.
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid.
  • Sfeervolle en unieke winterversiering vanaf half november tot eind december.
  • Vrijblijvende offerte en/of een afspraak om de mogelijkheden te bespreken (contactpagina).